Slovenský jazyk čeština polski hungary english Deutsch русский
Franmark - Víkendházak, Szállodák, Szlovák Paradicsom, üdülés szlovák

A Franmark üdülőházban -  Košiarny Briežok

A Franmark üdülőházban -  Košiarny BriežokA létesítmény 7 szobából áll, melyeknek összkapacitása 20 fő. Az üdülő a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park (Národný park Slovenský raj) területén található, a  Košiarny Briežok nevű üdülőközpontban, a Čingov turistaközponttól 2 km-es távolságban, gyönyörű, csendes környezetben. Az üdülő az erdő mellett van, alatta egy kis patak folydogál, amelynek csobogása kitűnő kísérője a romantikus estéknek és grillpartiknak. A sekély patak környéke ideális hely gyermekek hancúrozásához. A létesítmény kiválóan alkalmas a hegyi kerékpártúrák kedvelői számára és a Szlovák Paradicsom NP szakadékaihoz és vízeséseihez (a Hernád folyó áttörése – prielom Hornádu, a Kláštorská szakadék - Kláštorská roklina, Sólyomvölgy – Sokolia dolina), a Kláštoriskohoz és a Tomášovský kilátóhoz (Tomášovský výhľad) vezető, nagyobb nehézségi fokú gyalogtúrák résztvevői számára. Télen kiváló feltételek vannak a síelésre a Poráč, Spišská Nová Ves-Rittenberg, Ski centrum Levoča és a Plejsy síközpontokban. Az üdülő kiváló kiinduló hely a Szepességi régió történelmi műemlékei (Lőcse- Levoča, Szepesi vár-Spišský hrad, Szepeskáptalan - Spišská Kapitula) és a Dobšina-i jégbarlang megtekintéséhez, a Magas-Tátrába, a Pieniny hegységbe tett kirándulásokhoz és a Vrbov-i termálfürdő meglátogatásához.

Bővebben...
 

A Vlasta üdülőház - Čingov

A Vlasta üdülőház - ČingovA Vlasta üdülőház a Szlovák Paradicsom NP-ban (Národný park Slovenský raj) lévő Čingov üdülőközpontban található, a Hernád folyótól 50 m távolságra. A vendégek az üdülőből könnyű sétákat tehetnek a közeli erdőben és nagyobb nehézségi fokú gyalogtúrákat a  Szlovák Paradicsom NP szakadékaihoz és vízeséseihez (a Hernád folyó áttörése – prielom Hornádu, a Kláštorská szakadék - Kláštorská roklina, Sólyomvölgy – Sokolia dolina), a Kláštoriskohoz és a Tomášovský kilátóhoz (Tomášovský výhľad). Télen kiváló feltételek vannak a síelésre a Poráč, Spišská Nová Ves-Rittenberg, Ski centrum Levoča és a Plejsy síközpontokban. Az üdülő kiváló kiinduló hely a Szepességi régió történelmi műemlékei (Lőcse- Levoča, Szepesi vár-Spišský hrad, Szepeskáptalan - Spišská Kapitula) és a Dobšina-i jégbarlang megtekintéséhez, a Magas-Tátrába, a Pieniny hegységbe tett kirándulásokhoz és a Vrbov-i termálfürdő meglátogatásához.

Bővebben...
 

A Franmark Panzió - Smižany

A Franmark Panzió - SmižanyA Franmark Panzió Smižany község szélén található, amely kiváló kiinduló helye a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park-ba (Národný park Slovenský raj) tett kirándulásoknak. A panzió kiinduló pontként szolgál a  Szlovák Paradicsom NP szakadékaihoz és vízeséseihez (a Hernád folyó áttörése – prielom Hornádu, a Kláštorská szakadék - Kláštorská roklina, Sólyomvölgy – Sokolia dolina), a Kláštoriskohoz és a Tomášovský kilátóhoz (Tomášovský výhľad) tett gyalogtúrákhoz. Télen kiváló feltételek vannak a síelésre a Poráč, Spišská Nová Ves-Rittenberg, Ski centrum Levoča és a Plejsy síközpontokban. A panzió kiváló kiinduló hely a Szepességi régió történelmi műemlékei (Lőcse- Levoča, Szepesi vár-Spišský hrad, Szepeskáptalan - Spišská Kapitula) és a Dobšina-i jégbarlang megtekintéséhez, a Magas-Tátrába, a Pieniny hegységbe tett kirándulásokhoz és a Vrbov-i termálfürdő meglátogatásához.

Bővebben...
 
Predaj biolámp BIOPTRON , BIOPTRON , BIOLAMPY, Zdravie a krása